Smart – Innovation within cleaning

Smart Microfiber System är ett företag i ständig förändring framåt där microfiber är den gemensamma nämnaren.

Med drygt 20 års värdefull erfarenhet av att skapa och vidareutveckla produkter gjorda av microfiber har vi idag en unik produktportfölj där merparten av våra produkter utgår från microfiber och dess fantastiska egenskaper.

Idag kan vi erbjuda våra kunder ett heltäckande sortiment av produkter inom kategorierna: Cleaning, FSC® Wood, Auto Care och Spa Care. Samtliga våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativa lösningar som dessutom tar hänsyn till miljön. Vi är stolta innehavare av patent och patentansökningar på flera produkter.

Smart saluför sina produkter i ett 30-tal länder. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Smart & innovationer

Vi eftersträvar hela tiden att kunna erbjuda konsumenten bättre lösningar med högre funktionalitet. Allt för att förenkla våra användares städmoment! Därför arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla redan befintliga produkter, men även med att skapa helt nya alternativ. Idag är flera av våra produkter patent skyddade.

Vår unika 3×1 Mopp, som har sålts i över 1 500 000 exemplar, är ett konkret bevis på att användarvänliga innovationer uppskattas av konsumenterna. Vår nya badrumsmopp är med sina unika funktionslösningar den perfekta moppen som kommer åt överallt. Smart Spraymopp är av högsta kvalitet och designad för en snabb och effektiv städning. Vi känner att vi lyckats förse marknaden med städredskap som sätter innovativ användarvänlighet i fokus.

Med fokus på funktion

Moppar och städredskap från Smart är utformade för snabb och enkel rengöring av alla golvytor i hemmet. Här förenas microfiberteknologi med ergonomi och nytänkande för att skapa användarvänlighet och perfekt resultat – helt utan kemikalier.

Ett stort antal av våra produkter har nått stora framgångar och utsetts till bäst i test flera gånger.

Mattias Mikaelsson,

Designer på Smart Microfiber System. Mattias filosofi:

– Funktionen är otroligt viktig för mig. Själva användandet ska kännas naturligt och underlätta vardagen. Harmonin mellan form och funktion vill jag möta upp med en lekfull design som jag önskar att betraktaren och användaren ska känna. Mina ambitioner är att frångå gamla mönster och förväntade former. Jag hoppas kunna förmedla en känsla av ’wow’.