Våra försöksdjur består av kvalster och dammråttor.Smart Microfiber System är ett företag i ständig förändring framåt där microfiber är den gemensamma nämnaren. Utifrån 15 års värdefull erfarenhet av att skapa och vidareutveckla produkter gjorda av microfiber har vi idag en unik produktportfölj där samtliga produkter utgår från microfiber och dess fantastiska egenskaper. Idag kan vi erbjuda våra kunder ett heltäckande sortiment av produkter inom kategorierna; Cleaning, Home och Spa. Samtliga våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativa lösningar som dessutom tar hänsyn till miljön. Vi är idag stolta innehavare av flera patent och patentansökningar på flera produkter. Smart saluför sina produkter i ett 30-tal länder. Huvudkontoret är idag beläget i Stockholm. Försäljningskontor finns i Italien, Frankrike och Sydkorea.


 
 
2016-01-27
Städa och Rädda världen lite grann varje dag
Kan man rädda världen lite grann varje dag när man städar? Japp. Att städa med svanemärkta städprodukter eliminerar en s ...
2015-04-21
Vårstädning snabbt och enkelt!
Nu presenterar vi vår nya Spray Mopp som gör att städningen går snabbt och effektivt och blir lite roligare. ...
2015-03-04
Ny adress:
Nu flyttar SMART Microfiber System till sitt nybyggda logistik- och produktionscenter. ...

Smart Microfiber System AB, Albybergsringen 5, S- 137 69 Österhaninge
Tel:+46 (0)8-449 24 70, Fax:+46 (0)8-449 24 79 • info@smartmicrofiber.se
Gilla oss på Facebook © Smart Microfiber 2015
Bildbank Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.